‘El Congrés defensarà avui, a instàncies d’Esquerra, la immersió lingüística’

El portaveu d’Esquerra al Congrés, Joan Ridao, ha presentat aquest dimarts la moció que ha liderat i que compta amb el recolzament de la totalitat dels partits catalanistes. Ridao ha destacat que ‘avui el Congrés, a instàncies d’Esquerra, defensarà, contra les agressions de l’espanyolisme, ara disfressat sota una toga, la immersió i el model lingüístic de l’escola catalana’.

El portaveu independentista ha recordat que la immersió lingüística és un ‘model d’èxit i el fonament de la nostra convivència i la cohesió social, per damunt dels qui volen separar el país per raó de la llengua’.

 

La votació de la moció es farà aquesta tarda al Ple del Congrés. El Ple també viurà avui la discussió sobre la Iniciativa Legislativa Popular de la Televisió Sense Fronteres, que serà presa en consideració i que ha rebut el suport d’Esquerra des de l’inici de la recollida de signatures. La ILP ha de ser un primer pas per permetre que TV3 es vegi al País Valencià.

 

Moció del català

Deixa un comentari