Los lobbies. Presente y futuro de la regulación de los grupos de interés en España.

Los lobbies. Presente y futuro de la regulación de los grupos de interés en España. Joan Ridao i Irene Araguàs. Editorial Marcial Pons.

L’existència de lobbies o grups d’interès, que participen de manera activa a les polítiques públiques és una qüestió que, encara que controvertida, ha esdevingut un fet quotidià, a tal grau que sembla impensable que hi hagi un procés de presa de decisions en què no intervinguin en major o menor mesura.

No es tracta d’una mera interacció entre els poders públics i els ciutadans que defensen legítimament els seus drets i interessos en el context d’una actuació pública concreta, sinó d’una activitat que es duu a terme de manera professional, regular o estable i en què s’inverteixen una notable quantitat de recursos humans i econòmics, i amb què es pretén orientar l’elaboració i l’aplicació de les polítiques públiques o la presa de decisions amb un abast que és variable.

Descarrega el dossier de premsa en aquest enllaç.

Podeu comprar el llibre al web de l’Editorial Marcial Pons

Deixa un comentari