Margallo i les ambaixades de Sancho

El Periódico (4 de maig de 2015).

Fa uns dies, el comisari en cap dels Mossos d’Esquadra va denunciar, sobre la lluita policial contra el gihadisme, que la informació policial europea no es bolca sobre
el cos que en té la competència perquè el Govern central interpreta que «tot el que pot tenir a veure amb internacional és de la seva competència». Aquesta declaració, per si mateixa bastant descriptiva de la involució cap on s’encamina l’Estat autonòmic de la mà del PP, ve a tomb per recordar que el mateix Govern central acaba de recórrer la llei catalana d’acció exterior i que el Parlament espanyol ha aprovat a instància seva dues lleis que redueixen el paper de les comunitats en aquesta matèria al de mers comparses. Enllaç a l’article sencer.

Deixa un comentari