El dret a decidir – La consulta sobre el futur polític de Catalunya

El dret a decidir – La consulta sobre el futur politic de Catalunya.

 Aquest treball analitza la consideració jurídica de la secessió en els estats democràtics, per tal d’examinar-ne la viabilitat en el cas de Catalunya. Es tracta, doncs, d’examinar el conjunt de pautes i normes que regeixen aquestes situacions i, a partir d’aquí, apuntar en quina mesura el dret intern espanyol, però també el dret internacional i l’europeu són suficients per regular-les, o bé si són necessàries mesures polítiques addicionals per resoldre els conflictes derivats de l’expressió de la voluntat col·lectiva, i en particular l’aspiració de les institucions catalanes de celebrar una consulta popular sobre el futur polític de Catalunya.


Deixa un comentari