Presentació del llibre “Curs de dret públic de Catalunya”

Ahir vaig presentar al Parlament de Catalunya el meu darrer llibre “Curs de dret públic de Catalunya”. Un llibre que segueix l’estela de la primera edició (2007).

Conté els grans eixos del sistema polític i institucional de Catalunya, a partir del marc constitucional i estatutari vigent. Aquesta segona edició es troba adaptada no només a la nova planta que ha implicat l’entrada en vigor de l’Estatut de Catalunya de 2006 sinó també als canvis operats per la sentència del Tribunal Constitucional 31/2010, del 28 de juny, sobre l’Estatut, i incorpora a més totes les novetats legislatives del període.

Podeu trobar referències de la presentació en els enllaços que us relaciono:

Presentació al Parlament

Article al diari “El País”

Article al diari “ElPunt Avui”

Deixa un comentari