Moltes gràcies a totes i tots

Us voldria agrair en nom de Joan Tardi el meu propi la feina que heu estat fent durant la campanya i especialment ahir.També, la confiança que heu dipositat en nosaltres. Voldriem que feu extensiu aquest mateix agraïment a totes les persones que ahir ens van donar el seu suport. Van ser gariebé 1.000 militants (el 30,6%), els que van avalar la feina feta a Madrid i la dedicació plena i compromesa que sempre han exhibit els fins ara diputats.

Com vaig dir ahir  en saber-se el resultat, aquest no ha de ser un moment trist per cap de nosaltres, sinó per estar agraïts per la confiança rebuda tots aquest anys per la militancia i per deixar clara la voluntat de mantenir el compromís amb el partit.

De ben segur que el resultat gens menyspreable obtingut caldrà administrar-lo de manera que la veu de l’esquerra nacional tingui una expressió potent dins el partit, tot garantint la seva cohesió i unitat.

Moltes gràcies !!!!

Joan Ridao i Joan Tardà

 
Aqui podeu consultar els resultats.
 
RESULTATS 17 SETEMBRE
 

 

Deixa un comentari