Carta a la militància

Amics, amigues,

Aquests darrers dies, tant en Joan Tardà com jo mateix hem tingut l’oportunitat de conversar amb molts i moltes de vosaltres i escoltar propostes i suggeriments sobre quina ha de ser la feina que s’espera dels diputats d’ERC al Congrés durant la propera legislatura.

La gran majoria ens heu traslladat la necessitat de recuperar davant del nostre electorat la credibilitat i el rigor que la majoria de gent ens reclama per tal de fer-nos confiança en les properes eleccions. Crec sincerament que només des del treball rigorós, seré i eficaç es pot transmetre una imatge creïble a l’electorat que, especialment en moments de crisi, espera respostes concretes i viables a les seves preocupacions quotidianes, però també als seus anhels nacionals.

Demà dissabte coincideix l’elecció per sufragi universal entre tota la militància de la Presidència i la Secretaria General del partit, amb la de la persona cap de llista a les Eleccions Generals. Humilment, et demano que facis confiança a l’Oriol Junqueras i na Marta Rovira, ja que sincerament crec que un ampli suport a les seves candidatures a Presidència i a la Secretaria General és el millor que podem fer pensant ens els milers de militants del partit. De la mateixa manera, també et demano que en la tercera urna, la del candidat a les Eleccions Generals, em facis confiança, ja que crec que això és el que ens pot garantir un bon resultat el dia 20 de novembre.

En el seu dia vaig decidir fer un pas enrere com a Secretari General d’ERC, precisament perquè pensava que això era el millor pel partit.

Aquest dissabte espero poder tenir el teu suport en les eleccions primàries precisament perquè crec que el que més li convé al partit és donar continuïtat a la tasca que en Joan Tardà, en Francesc Canet i jo mateix hem fet des dels escons de Madrid. El proper dissabte podem donar una imatge de partit madur i seré, combinant renovació i experiència.

Deixa un comentari