‘El llindar de 700.000 euros per a l’impost del patrimoni és insuficient, i la mesura electoralista’

El portaveu d’Esquerra al Congrés, Joan Ridao, ha considerat ‘insuficient’ el llindar de 700.000 euros fixat pel Govern per al pagament de l’impost del patrimoni, i ha valorat com a ‘electoralista una mesura que servirà de poc’. És per això que ha apostat per una reforma fiscal integral com la que es discutirà el proper dimarts a proposta de les formacions d’esquerres.

Ridao ha reclamat que s’aprovi un impost per a grans fortunes perquè hi ha persones que ‘tenen béns sumptuaris de luxe que no van a tributar’ i ha afegit que ‘cal una reforma fiscal integral perquè ara els assalariats paguen el 38 per cent dels impostos, enfront del 21 per cent que recau sobre les rendes altes. El que cal és que tributin també les inversions en Sicav i que es faci un esforç real de lluita contra el frau fiscal’.

El portaveu independentista ha demanat que el llindar per a l’impost del patrimoni sigui ‘prou ampli com perquè pagui molta gent que és rica en aquest país i que no ho fa’.

Deixa un comentari