Un any després

Aquest dilluns ha fet un any del Congrés d’Esquerra que va servir per proclamar en Joan Puigcercós com a president del partit i a mi mateix com a secretari general. En aquest any el balanç és prou positiu, ja que en els darrers mesos hem anat donant resposta satisfactòriament als interrogants que van quedar oberts després del Congrés. Podem dir, per tant, que quan més temps passa més legitimats ens sentim ja que el partit ha anat a millor en tots els seus aspectes.

Fa pocs dies es va tancar un repte important, les eleccions al Parlament Europeu, amb un resultat que consolida la nostra representació i la pertanyença al grup de l’Aliança Lliure Europea i que, alhora, constitueix un bon punt de partida per la represa del partit en el futur més immediat. Com a Secretari General i en nom meu i del President del Partit vull aprofitar per felicitar tota l’eExecutiva Nacional per la tasca duta a terme durant aquest primer any i animar-los a seguir pedalant en la mateixa intensitat.

He de reiterar el compromís adquirit públicament fa un any per la direcció d’Esquerra d’incorporar totes les sensibilitats que vulguin sumar en aquesta nova etapa, motiu pel qual en les darreres setmanes s’han mantingut reunions i contactes per tal d’integrar com més gent millor a l’Executiva. Aquest fet, juntament amb què s’hagi aclarit definitivament qui ha de ser presumiblement el futur candidat a les eleccions, obre un nou escenari de cohesió interna, que ens permet afrontar amb il•lusió i optimisme els reptes del país i del partit. Com que són molts els reptes que, en les properes setmanes, marcaran el futur de Catalunya. la Permanent ha decidit mobilitzar al màxim la direcció del partit per anar trepitjant territori i explicar la feina feta durant aquest any i preparar els reptes més immediats, entre d’altres, les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari