Doble raser

Aquesta setmana hem vist novament el doble raser del PP cap a les declaracions que aixequen polèmica depenent del costat d’on s’extreguin. Mentre per una banda en Joan Tardà ha donat explicacions del sentit i el context de les seves paraules, el PP i la dreta mediàtica s’ha dedicat a linxar i atacar no només en Joan, sinó també el Govern de Catalunya i provocar danys col•laterals també a les altres forces progressistes. Un esquema que es repeteix des de l’any 2003 i que consisteix en atacs desproporcionats que adquireixen un tuf d’intolerància inquisitorial i autoritària, un atac que no deixa de ser també a la llibertat d’expressió que empara la Constitució que tant diuen defensar.
El PP demanava dimissions, però en canvi no ho fa quan Fraga demana que pengin a tots els nacionalistes. Una expressió ofensiva amb un profund sentit antidemocràtic i que demostra la intolerància d’algú que vol donar lliçons i només demostra odi cap a qualsevol que pensi diferent. És delirant que es demanin dimissions per l’ús de la llibertat d’expressió, però aquest és el seu doble raser, només les demanen quan no venen del seu costat.

Deixa un comentari