Per això vull la independència

Aquest migdia hem presentat part de la precampanya que encetarem en les properes setmanes. Com podeu veure al vídeo, és un recull de testimonis que expressen diversos ciutadans sobre el perquè volem la independència. Ni més ni menys que diversos motius de pes que evidencien que no podem seguir amb l’actual estatus polític si volem tirar endavant com a país.

Però no es tracta només de queixes. Són queixes molt justificades que, en els pròxims mesos, portaran aparellades solucions que Esquerra proposa per posar fi a l’actual fatiga ciutadana farta de mals serveis. El denominador comú és que n’estem més que segurs que amb la independència totes i tots viuríem molt millor. Aquesta independència que per aconseguir-la necessitarem d’una majoria social àmplia, aquella majoria que ens vam proposar aconseguir amb l’horitzó del 2014. Aquell full de ruta aprovat en la darrera Conferència Nacional del 20 d’octubre al Palau de Congressos de Barcelona.

Aquest migdia, en la presentació, hem comptat amb alguns dels testimonis que apareixen en el vídeo. I el cap de campanya, el company Xavier Vendrell, ha explicat que aquest seguit d’accions es composa, entre altres, de 5.000 pancartes distribuïdes per tot el país que donen continuïtat a la primera que ja es va estendre per l’àrea metropolitana amb el testimoni de la Bàrbara que diu allò malauradament tan comú com “He tornat a arribar tard a la feina per culpa de la Renfe. Per això vull la independència”.

A totes i tots els qui em llegiu i seguiu Esquerra us demano un petit esforç. Que accediu al web de la campanya clicant en aquest enllaç i ens deixeu per escrit el vostre motiu pel qual voleu que Catalunya tingui la plena sobirania política. Gràcies per avançat. Entre totes i tots ho aconseguirem.

Deixa un comentari