L’equidistància de CiU i la desaparició del PSC deixen molt camí per córrer a Esquerra les pròximes eleccions

L’equidistància que mostra CiU entre PSOE i PP, i la desaparició del PSC a Madrid deixa camí per córrer per Esquerra a les properes eleccions. Té raó Mas quan afirma que el PSC és un partit que ha estat desaparegut en combat a Madrid. Precisament per això , tots els vots pel PSC en les pròximes eleccions aniran a parar al cistell de ZP, de manera que l’expressió més útil del catalanisme d’esquerres, l’única forma de ser valent davant del PSOE és Esquerra.

Joan Ridao més ha afegit, que al mateix temps, CiU pretén ocupar l’espai del mig per anar a la subhasta entre PSOE i PP. L’equidistància de Mas i Duran, que no descarten un Majestic II, deixa camp per córrer a Esquerra. A més, Mas insisteix a reclamar un front patriòtic entre els partits catalans, i a l’hora de la veritat CiU va sempre a defensar, abans que res, determinats interessos de classe. Per això, a diferència de Mas, duran i Lleida és coherent quan diu que vol ser ministre, se l’ha de felicitar.

Deixa un comentari