Mas confirma el que ja sabíem, CiU no descarta pactar amb el PP de Rajoy

Sembla mentida que CiU obri la porta a pactar amb un PP que promou un discurs intransigent, ultranacionalista i indesitjable pe a la convivència

L’equidistància entre el PP i el PSOE de Mas i Duran demostra que CiU no descarta donar suport a un govern del PP responent positivament a la proposta de Rajoy de reeditar el Pacte del Majestic.

La gran diferència és que el Pacte del Majestic va venir precedit d’una campanya electoral en què CiU va dir que “plantaria cara”, per acabar submisos al PP a canvi d’assegurar-se la governabilitat a Catalunya; i ara, d’entrada, no descarta res, i, a més, el suport de CiU al PP serà totalment gratis i al contrari a l’interès general de Catalunya. Sembla mentida que havent patit l’hostilitat del PP durant el debat estatutari CiU obri la porta a aquest pacte només per subsistir com a partit de poder.

Això demostra que en les pròximes eleccions ens juguem la defensa de l’estabilitat del govern català i que l’única expressió catalanista disposada a plantar cara al PP continua sent Esquerra. Sense una Esquerra forta, ni es podrà condicionar el PSOE ni el PP en defensa del nostre autogovern i del benestar dels catalans i catalanes.

Deixa un comentari