La democràcia només té un límit, la voluntat popular

L’aval de les Nacions Unides a la independència de Kosovo demostra que qualsevol projecte polític col·lectiu si porta aparellada una àmplia majoria social, i hi ha un parlament representatiu que vol la independència, aquesta és possible. Aquest fet és una mostra més que la democràcia té només un límit, que és l’expressió de la voluntat popular. Després del fracàs de la via estatutària, queda molt clar que si a partir de les pròximes eleccions hi ha una àmplia majoria social i un parlament representatiu que vol anar cap aquí, ni la UE ni Nacions Unides ni ningú no ens podrà aturar.

Per altra banda, cal que l’Estat espanyol que deixi de formar part dels estats dolents, com la Unió Soviètica o Xina, que en aquests moments no reconeixen la llibertat de Kosovo, i passi a formar part dels 69 estats que al conjunt del món ja reconeixen Kosovo. Per tal de permetre que l’Estat deixi de formar part del furgó de cua de les democràcies i pugui estar amb aquells que respecten la independència de Kosovo i aposten per la llibertat, Esquerra ha presentat al Congrés una proposta perquè es reconegui la independència de Kosova d’una vegada.Una proposta que adjunto.

Document de Kosovo

Deixa un comentari