Falta la veu de la societat civil

El Ministre Blanco deia ahir en un esmorzar informatiu que no li preocupava l’entrada de les comunitats a la gestió dels aeroports. La novetat és que ho va dir clarament, sense embuts, però aquesta postura ja la vam denunciar la setmana passada des d’Esquerra en la seva compareixença al Congrés per explicar el nou model.

Seguim amb l’oposició decidida d’Esquerra a la proposta del govern espanyol de nou model de gestió aeroportuària, un model que és ruïnós i radial, centralista, de kilòmetre 0, en què l’Estat continua tallant el bacallà. Cal que PSC i CiU tinguin coherència en el manteniment d’aquesta oposició a un model que no encaixa amb allò que va demanar el poble de Catalunya en l’acte que va agrupar la societat civil per reclamar la gestió de l’aeroport. .

Precisament, en aquest debat trobem a faltar una veu significativa, la veu de la societat civil, una veu que ara fa un any es va aixecar amb molta claredat i que ara no s’està fent sentir suficientment. La veritat, no entenenc que la societat civil no insisteixi en millorar un model que no garanteix una gestió autònoma i competitiva de l’aeroport del Prat. Que es faci sentir novament.

Deixa un comentari