Compromís i responsabilitat

He dit més d’un cop en aquesta campanya que tot té un preu en aquesta vida menys la dignitat. I ser digne és sinònim de ser sincer, a les verdes i a les madures. Si alguna cosa ens diferencia de la resta és que ser militants d’Esquerra Republicana serveix, com a mínim, per tenir veu i vot.

I a Esquerra també escoltem els qui ens fan -o deixen de fer- confiança a les urnes. I si la ciutadania no ens l’ha renovat és que alguna cosa no hem fet bé. Caldrà que siguem capaços d’escoltar i analitzar el perquè.

El que ara tenim al davant són quatre anys a Madrid per tal d’anar fins al final en aquells temes fonamentals de país com el nou sistema de finançament i la posada al dia de les infrastructures. Com deia el President Tarradellas, en política no es pot dimitir mai de les responsabilitats. Hi ha prop de 300.000 catalans que ens han fet confiança. A ells ens devem i no els fallarem. Paraula.

Deixa un comentari