Esquerra TV

Aquesta passada matinada hem posat en marxa el nou web del partit. Visiteu-lo a l’adreça habitual, esquerra.cat. És altament recomanable i és això, tot un portal de serveis i notícies relacionades amb Esquerra.

Hi ha hagut una feina de mesos i mesos de l’equip de comunicació que coordina en Josep Vall i de l’informàtic d’en Jordi Millan. La més sincera enhorabona a tots. N’estic convençut que serà una gran eina que ens ajudarà a difondre amb major eficàcia el nostre missatge en aquests mesos tan importants que s’acosten.

Al nou esquerra.cat hi incorporem recursos com una galeria fotogràfica, una secció amb recursos com ara fons d’escriptori per a l’ordinador descarregables i un augment del volum d’informació important. S’hi inclouen els artius en PDF amb entrevistes als dirigents del partit i una secció de vídeo, l’EsquerraTV que enllaça amb aquest canal propi al Youtube. I el que també és molt important: les seccions locals de tota la nació tindran els seus titulars a la pàgina principal del web nacional d’Esquerra tan bon punt actualitzin el seu web propi. Així ens serà molt més fàcil i habitual poder conèixer que fan i proposen les seccions locals que agrupen els més de 10.000 membres d’aquesta gran família compromesa amb el país que som les i els membres d’Esquerra Republicana.

Amb el nou web ens hem col·locat a la Champions de la comunicació política a la xarxa amb unes prestacions que, se’ns dubte ens ajudaran i molt en aquesta campanya en què ja estem immersos de ple. Gràcies a tots els qui ho heu fet possible.

Deixa un comentari